Gamla rör eller hårda beläggningar?

Vi är utrustade med den senaste tekniken och utför fräsning åt flera olika relinings bolag. Fräsningen kan vara aktuell när det finns flytspackel, trasiga bylskarvar, hårda avlagringar, m.m. Vi fräser inte i onödan! Fräsning utav gamla rör gör att rörets godstjocklek blir mindre och tillslut intill obefintlig.

Hårda beläggningar i avloppet

Har du hårda beläggningar av rost, spackel, kalk eller andra ämnen i avloppet så räcker det ibland inte att spola rören för att få det rent, då behöver man fräsa rören. Med fräsning avlägsnar vi all hård beläggning i rören och får ditt avlopp rent och fungerar som det ska igen.

Fräsning av avlopp i köket

I köksavlopp så fastnar ofta mycket matfett i avloppsrören, med tiden så kan fett i avloppet bilda en hård beläggning som behöver fräsas bort.

Utförande av fräsning

För att rensa bort alla beläggningar som finns i avloppsrören använder vi oss av olika typer av roterande fräsverktyg. Det gör att dina avloppsrör blir rena och runda invändigt.

079-000 19 00 mantheyserviceab@gmail.com

Manthey Service AB

Manthey Service utför tjänster till alla olika kunder så som privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar samt företag.

Vi utgår från Köping och utför arbeten i och runt om mälardalen.
Kungsör, Arboga, Västerås, Hallstahammar, Surahammar, Fagersta, Skinnskatteberg, Sala, Enköping, Eskilstuna, Strängnäs, Örebro.

Läs mer om fler spoltjänster