Problem med köksavloppet?

Det höga trycket i kombination med vattnets hetta avlägsnar fett och beläggningar från rörets insida. En trygghet för dig eftersom rena rör minskar risken för stopp och översvämningar.

När ska man rensa avloppet?

När vattnet inte rinner ner i avloppet eller när det ”bubblar” i diskhon, så är det ofta ett tecken på att en hetvattenspolning behövs. Ta tag i detta direkt istället för att vänta så slipper du en akut olycka och en eventuell vattenskada, det kommer spara dig både tid och pengar!

Hetvattenspolning i avlopp

Har du stopp i avloppet eller rinner vattnet av sakta? Då är du i behov av en spolning av avloppet. Hetvattenspolning tar inte bara bort eventuella stopp i avloppet utan smälter även bort fetter med det heta vattnet.

Utförande av hetvattenspolning

En hetvattenspolning innebär att vi spolar avloppsrören med hett vatten och högt tryck. Denna spolningstjänst används frekvent av företag i industi- och restaurangbranschen då deras rör ofta utsätts för mycket fett, olja och smuts.

079-000 19 00 mantheyserviceab@gmail.com

Manthey Service AB

Manthey Service utför tjänster till alla olika kunder så som privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar samt företag.

Vi utgår från Köping och utför arbeten i och runt om mälardalen.
Kungsör, Arboga, Västerås, Hallstahammar, Surahammar, Fagersta, Skinnskatteberg, Sala, Enköping, Eskilstuna, Strängnäs, Örebro.

Läs mer om fler spoltjänster