Saknas ritningar?

När ett problem uppstår i rörsystemet gäller det att ha koll på sina rör. Därför kartlägger vi rören i fastigheten och kontrollerar dessutom rörens befintliga skick. I handen får du en uppdaterad grafisk ritning som hjälper dig hålla koll.

Få koll på avloppen

Kartering gör att du får koll på alla rör i hela fastigheten, hur de är lokaliserade och i vilket skick de är i. Det gör det mycket enklare att åtgärda problem/stopp som uppstår i framtiden och ger dig koll vid eventuella renoveringar eller tillbyggnationer.

Hålla koll på rör vid renovering

Ska du renovera eller bygga till så är det viktigt att du har koll på vart alla ledningar sitter, annars så kan det resultera i extra kostnader och arbete för att reparera eller dra nya rör.

Uppdatering av ritningar

När det blir problem i rörsystemet så gäller det att ha koll på rören, i många fastigheter är ovissheten om var i fastigheten rören faktiskt är lagda. Vi hjälper er att kartlägga rören och ger dig även en uppdaterad grafisk ritning som hjälper dig hålla koll.

079-000 19 00 mantheyserviceab@gmail.com

Manthey Service AB

Manthey Service utför tjänster till alla olika kunder så som privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar samt företag.

Vi utgår från Köping och utför arbeten i och runt om mälardalen.
Kungsör, Arboga, Västerås, Hallstahammar, Surahammar, Fagersta, Skinnskatteberg, Sala, Enköping, Eskilstuna, Strängnäs, Örebro.

Läs mer om fler spoltjänster