Rörinspektion enligt T25

Med hjälp av den senaste tekniken kan vi smidigt inspektera dina rör och ledningar. Med våra kameror kan vi filma inuti rören och enkelt upptäcka eventuella problem som behöver åtgärdas. Vi utför främst inspektion av avloppsrör, det vill säga spillvattenledningar, dagvattenledningar och dräneringsledningar. Men vi kan även inspektera andra ledningar.

Rörinspektion i Mälardalen

Vi inspekterar avloppsrör och går grundligt igenom hela avloppssystemet för att felsöka, rapportera och dokumentera skicket på ledningarna. Det gör att du lättare kan planera eventuell service som behövs och det kommer att spara dig både pengar och problem långsiktigt.

Återkommande stopp i avloppet?

Får du ofta stopp i avloppet så finns det oftast en anledning till det. Vanliga orsaker kan vara avlagringar, rörbrott, rötter, olämpliga föremål som spolats ned och fastnat, hårda beläggningar mm. Med en rörinspektion så felsöker vi och hittar problemet och kan rådgiva om hur vi effektivt kan åtgärda det.

Besiktning av avloppsrör

Med den senaste tekniken kan våra STVF auktoriserade rörinspektörer hjälpa er att inspektera era rör och ledningar enligt T25. Efter avslutad rörinspektion får du även ett besiktningsprotokoll där vi ger dig en översikt över eventuella skador och problem, samt råd om vilka åtgärder som behöver sättas in.

079-000 19 00 mantheyserviceab@gmail.com

Manthey Service AB

Manthey Service utför tjänster till alla olika kunder så som privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar samt företag.

Vi utgår från Köping och utför arbeten i och runt om mälardalen.
Kungsör, Arboga, Västerås, Hallstahammar, Surahammar, Fagersta, Skinnskatteberg, Sala, Enköping, Eskilstuna, Strängnäs, Örebro.

Läs mer om fler spoltjänster