Miljövänlig effektiv sanering

Vi utför olika typer av sanering med hjälp av hetvattenspolning. Vi arbetar ständigt för att hitta de bästa och snällaste saneringskemikalierna för att påverkan på miljön ska bli så liten som möjligt. Exempelvis klottersanering, fasadtvätt och taktvätt m.m.

Saneringstjänster

Vi utför saneringstjänster som klottersanering, fasadtvätt och taktvätt m.m. Genom högtryckssanering med hjälp av hetvattenspolning så kan vi skonsamt och effektivt få bort klotter och annat oönskat.

Klottersanering

Vi hjälper dig att hålla din fasad ren från klotter och smuts. Våra moderna verktyg och medel är skonsamma mot både din fasad och för miljön. Kontakta oss när du är i behov av sanering så rådgiver vi dig.

Modern sanering

Vi försöker ständigt hitta de bästa och snällaste saneringskemikalierna för att påverkan på miljön ska bli så liten som möjligt. Du kan därför känna dig trygg med att våra saneringstjänster alltid strävar efter att vara så miljövänliga och effektiva som möjligt.

079-000 19 00 mantheyserviceab@gmail.com

Manthey Service AB

Manthey Service utför tjänster till alla olika kunder så som privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar samt företag.

Vi utgår från Köping och utför arbeten i och runt om mälardalen.
Kungsör, Arboga, Västerås, Hallstahammar, Surahammar, Fagersta, Skinnskatteberg, Sala, Enköping, Eskilstuna, Strängnäs, Örebro.

Läs mer om fler spoltjänster