Förebyggande spolning av avloppsrör

Stopp i avlopps- och dagvattenledningar kan enkelt undvikas med regelbundet underhåll. Stopp i avloppsröret kan bero på många saker. Med tiden samlas fett och smuts i rören som till slut bildar en propp. I värsta fall kan avloppsstoppet gå så långt att det leder till översvämning, vattenskador eller andra problem med avloppet. Skador som kan vara dyra och kräva omfattande åtgärder. Därför är det bra med underhållsspolning av avloppen, för att rensa avloppet redan innan skadan är skedd. En rekommendation är att underhållsspola var 5:e år.

Rensa stopp i avloppet billigt

De flesta förfrågningar av rensningar i avloppet är akuta rörproblem och stopp. Att ringa akut och många gånger under jour blir ofta kostsamt. Dessutom kan ett akut stopp i avloppet leda till vattenskador vid eventuella översvämningar. Planera in underhållsspolning så slipper du akuta stopp och dyra kostnader.

Varför underhållsspola avloppen?

Att underhållsspola gör att du slipper oroa dig om akuta stopp för att avloppet slammar igen, och rena avloppsrör gör att rören håller längre vilket både är bra för miljön och plånboken.

Höjer värdet på fastigheten

En av de vanligaste frågorna vid köp av fastigheter är ”när är stambytet i fastigheten gjort?”. Kan du vid försäljning av din fastighet påvisa att du har ett väl underhållet rörsystem så kan det höja värdet på din fastighet. 

079-000 19 00 mantheyserviceab@gmail.com

Manthey Service AB

Manthey Service utför tjänster till alla olika kunder så som privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar samt företag.

Vi utgår från Köping och utför arbeten i och runt om mälardalen.
Kungsör, Arboga, Västerås, Hallstahammar, Surahammar, Fagersta, Skinnskatteberg, Sala, Enköping, Eskilstuna, Strängnäs, Örebro.

Läs mer om fler spoltjänster